Het team van 360

Arno Grundeken E-2

 

Arno is de oprichter en eigenaar van Krav maga 360. Arno is meestal te vinden op locatie Leiden. Zijn passie ligt bij het ontwikkelen en geven van lessen aan kids & teens, en aan kwetsbare doelgroepen. Ook verzorgt hij agressiviteit-trainingen voor personeel in verschillende (zorg) branches, en geeft hij privé trainingen op maat.  


Nadine Grundeken P-4

Nadine is de vrouw van Arno Grundeken en is Trojan Work-out Instructor. Nadine geeft ook de Women Only boklessen. In November 2023 heeft zij haar P4 level in krav maga gehaald. Zij verzorgt de communicatie bij 360 en regelt alle zaken achter de schermen. Nadine ondersteunt Arno tijdens de krav maga lessen, en wordt zij klaar gestoomd om de CiC in te gaan. 

 

 

 

 


Hans Altorf - Boks instructeur

Hans is een oude rot in het vak en heeft zijn strepen in de vechtsport meer dan verdient! Hij stond aan de wieg bij vele boksers en kickboksers. Hans was trainingspartner van een meervoudig Nederlands kampioen zwaar gewicht.

Wij zijn ook erg blij dat Hans ons team is komen versterken!

 

 

 


Ferry Bellekom - Boks instructeur

Ferry is op zeer jonge leeftijd gestart met boksen. Jaren lang heeft hij zijn technieken kunnen ontwikkelen onder leiding van bekende meesters in het vak. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij Ferry als boks instructor aan ons team mogen toevoegen. 
Ferry gaat de bokslessen in Fight Club Wassenaar verzorgen

 

 


Mandy Bellekom - Boks instructeur

Mandy heeft jaren lang ervaring met boksen. Ze is gedreven en deelt haar passie graag met onze leden, en ze geeft daarnaast fantastisch les. Mandy zal binnenkort ook bootcamp lessen gaan geven  in onze Fight Club Wassenaar

 

 


SEBASTIAN KAGIORGIS - BOKS INSTRUCTEUR

Sebastian is op zijn 19de begonnen met boksen, en kreeg al snel liefde voor de sport.

Na jaren trainen bij verschillende boxing gyms heeft hij veel opgestoken van diverse meesters in het vak. In 2021 is hij begonnen met lesgeven, en heeft hij verschillende wedstrijd boksers opgeleid.


JOEY CICILIA - JEUGD KICKBOKS INSTRUCTEUR

Joey heeft veel plezier en passie voor het kickboksen. Hij is erg gedreven en deelt zijn passie graag met onze leden. Joey zal binnenkort de kickboks les  gaan verzorgen in onze Fight Club Wassenaar.