WAT
IS TROJAN WORK-OUT?

🔸SLIMMER SPORTEN.

Een Trojan Workout duurt niet langer dan een half uur.

 

🔸 COMPLETE WORK-OUT

voor maximaal resultaat: Krachttraining, Conditieverbetering, Afvallen.

 

🔸TOEGANKELIJK.

Iedereen kan op zijn niveau instappen.

 

🔸VEILIG en BLESSUREVRIJ

onder leiding van onze KNKF-gecertificeerde instructorTrojan Workout is een complete training voor iedereen die streeft naar prestatieverbetering. Of het nu gaat om conditie verbeteren, sterker worden of afvallen; resultaat gegarandeerd!! Bij Trojan Workout wordt gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht, kettlebell of gewichten

De naam Trojan Workout doet het misschien niet vermoeden, maar de lessen zijn zowel voor getrainde als niet getrainde mensen toegankelijk!

 De essentie van de Trojan workout zit in de intensiteit en haar eenvoud. Bij alle trainingen wordt een zo groot mogelijk aantal spiergroepen tegelijkertijd aangesproken. Wanneer dit op een hoge intensiteit gebeurt, levert de training, naast een toename van kracht, een cardiovasculaire prikkel op.

Met andere woorden; het hart moet zo hard werken om alle actieve spieren van zuurstof te voorzien dat je met deze intensieve vorm van krachttraining tevens je conditie verbetert. Daarnaast wordt tijdens de trainingen een beroep gedaan op de coördinatie van de deelnemer. Dit maakt dat niet alleen de coördinatie van de deelnemer verbetert, maar ook dat het lichaam nog meer wordt ” verstoord”, wat een nog grotere trainingsprikkel oplevert. Tot slot wordt veel gebruik gemaakt van een zo groot mogelijke bewegingsuitslag. Dit wordt ook wel Function-training genoemd.

Hierdoor train je de spieren over de gehele lengte en versterk je de spier dus ook over de volledige lengte, wat kans op blessures op korte en zeker op lange termijn aanzienlijk verkleind!

Een Trojan Workout duurt maximaal 30 minuten. De training geschiedt op een veilige manier waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. Er is eigenlijk niks zo dom om geblesseerd te raken tijdens een training, als je bedenkt wat het doel van je training is. Elke training wordt je iets sterker zonder dat je extreem vermoeid raakt. Kracht is bij Trojan Workout de belangrijkste trainingsvariabele.


 

 

Trojan workout 1-op-1

sterk worden in 30 minuten!

 

20 workouts   €   625,- 

40 workouts   € 1150,-